Jan Juc Beach House

Jan Juc

With a brief that called for the creation of a retreat style, sustainable coastal home on a large sloping block, this house is an example of a holistic design approach, where architecture, interior design and landscape respond to a well-considered environment and site analysis. The interior spaces flow easily, while separating spaces for parents, children, and the family as a group. The lap pool plays a centre role in defining the views from the entry and is a focal point from every room in the house. It is well protected by a courtyard designed and oriented to shelter the outdoor living spaces from the cold winter and hot summer winds. Carefully placed windows frame the stunning views of Jan Juc and Bells Beach.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco”

– name name

Feeling inspired?

Let’s speak about your project.
Even a five-minute chat can give you fresh direction.